Gyártásról

Fő profilunk a mérőműszer gyártás: termékpalettánk az ipar területén megtalálható összes mérleget lefedi. Kifejezetten nagy gyakorlattal rendelkezünk a nagyméretű mérlegek gyártásában, mint a jármű össztömeg mérlegek (hídmérlegek), tengelyterhelés mérlegek (vágánymérlegek) - ugyanakkor számtalan raktári mérleget is legyártottunk, beépítettünk Megrendelőink legnagyobb megelégedettsége mellet:  padlóra telepíthető lapmérlegeket, U alakú mérlegeket és asztali mérlegeket.

Cégünk 25 éves megbízható működése alapján Megrendelőink nem csak gyártói feladatokkal látnak el: a gyártás mellett a forgalmazott és gyártott mérlegek eseti javításával, karbantartásával és időszakos MKEH vizsgálatával is foglalkozunk.
A rutinfeladatnak tekinthető mérleggyártás mellett több egyedi rendszer kidolgozása is nevünkhöz fűződik, több saját tervezésű termék előállításával is foglalkozunk. Rendelkezünk tervezői kapacitással, SOLID EDGE tervezőprogram alkalmazásával.

Mivel saját eladásaink nem kötik le gyártói kapacitásunkat, ezért vállalunk részegység gyártást, egyéb bérmunkákat más mérlegtechnikai cégek számára is.

Alábbi fotókon látható néhány olyan tevékenységünk, mely a SZOLGÁLTATÁSOK rovatban részletesen nem taglalt, illetve megtekinthető néhány olyan termék, melyet egyedi igények alapján kivitelezett cégünk.

Acélszerkezet gyártás Acél vágás
Acélszerkezet gyártás Acél vágás
Fúrás, lyukasztás További munkagépek
Fúrás, lyukasztás
További munkagépek
Tűzi horganyozott csavarok Reklámtábla tartószerkezet
Tűzi horganyozott csavarok
Reklámtábla tartószerkezet
Préselés Tűzi horganyozott tartóoszlopok
Préselés Tűzi horganyozott tartóoszlopok